Pateicoties jaunajam Ratio 2x12SH upgrade kit, šosejas velo uzlabošana no SRAM 11 uz 12 ātrumu sistēmu tagad ir lētāka un vienkāršāka.

Ratio jau kādu laiku piedāvā upgrade kit priekš pārejas no SRAM Red uz vieglāku 2x12 ātrumu sistēmu. Tagad, pateicoties Ratio 2x12SH upgrade kit, ir iespējams uzlabot savu velosipēdu ātrumu sistēmu uz 12 ātrumu kaseti, nemainot savu velosipēda ratu brīvrumbu.

Jau iepriekš kompānijas Ratio Technology produkti sniedza iespēju atjaunot SRAM 11 ātrumu sistēmas regulētājus - komplektējot tos ar kalnu velosipēdu sistēmas Eagle pārslēdzēju. Šis vienkāršais upgrade kit sniedza otro dzīvi vecajai ātrumu sistēmai – it īpaši tagad, kad arvien vairāk ciklokrosa un šosejas velo braucēji sāk dot priekšroku gravel piedzīvojumiem.

Ratio-2x12SH-Upgrade-Kit_mashup-road-SRAM-11sp-and-Shimano-12sp-groupsets-into-SRAmano-12_Rival-Force-group_vk.webp

Salīdzinoši nesen Ratio sāka piedāvāt vēl vienu upgrade kit, kas ir paredzēts šosejas velosipēdiem. Šis produkts ļāva konvertēt SRAM 11 uz 12 ātrumu sistēmu. Tiesa, neskaitot paša upgrade kit iegādi, vajadzēs nopirkt arī SRAM 12 ātrumu AXS kaseti, flattop ķēdi, kā arī nomainīt Shimano HG brīvrumbu uz SRAM XD-R.

Ko piedāvā 2x12SH upgrade kit?

Šis upgrade kit ļauj atjaunot SRAM 11 ātrumu sistēmu uz Shimano šosejas 12 ātrumu sistēmu. Kā daži jau varētu zināt, jaunākā Shimano šosejas 12 ātrumu sistēma vēl aizvien izmanto HG brīvrumbu.

2x12SH upgrade kit komplektā ir speciāls sprūdrats priekš SRAM ātrumu regulētāja, kas ideāli sakrīt ar Shimano 12 ātrumu kasetes zobratu zobu pozīciju. Tāpat šajā komplektā nāk līdzi divi ātrumu pārslēdzēja zobrati, kas arī būs jānomaina.

Ratio-2x12SH-Upgrade-Kit_mashup-road-SRAM-11sp-and-Shimano-12sp-groupsets-into-SRAmano-12_d-printed-ratchet_vk.webp

Vislabākā ziņa ir tā, ka var izmantot vairāk detaļas no vecās sistēmas. Attiecīgi, pati sistēmas atjaunināšana arī būs lētāka. Jauno Shimano 12 ātrumu kaseti var uzstādīt uz jau esošās Shimano HG 11 ātrumu brīvrumbas, kā arī Shimano 12 ātrumu ķēde ir savietojama ar 2x11 ātrumu sistēmas zobratiem.

Nākošreiz, kad plānosi mainīt savas 11 ātrumu SRAM sistēmas ķēdi un kaseti, kāpēc neatjaunoties uz 12 ātrumu sistēmu? Ratio Technology upgrade kit maksā nedaudz mazāk par 100 mārciņām (apmēram 115 eiro).

Kādas sistēmas var atjaunot?

Ar šo upgrade kit var atjaunot jebkuras paaudzes SRAM 2x11 mehāniskos ātrumu pārslēdzējus – Red, Force, Rival vai Apex. Vēl vairāk – var atjaunot pat 10 ātrumu regulētājus, ja iegādāties papildus upgrade kit, ko arī piedāvā Ratio Technology.

Neskaitot pašu upgrade kit, tev būs nepieciešams iegādāties Shimano 12 ātrumu kaseti un Dura-Ace, Ultegra vai 105 ķēdi. Šī ķede būs saderīga ar priekšējiem zobratiem un HG brīvrumbu.

Ratio-2x12SH-Upgrade-Kit-featured_vk.webp